Aprikoshjärtan och rocky roads

Aprikoshjärtan och rocky roads

Det blev Aprikos hjärtan och Rocky roads (som syster bakade) idag! Vi har inte smakat på något av dem än. De fick svalna och ställdes sen in i kylskåpet, ska sparas till jul! Såklart råkade jag ”halvbränna” två av mina plåtar med hjärtan…smetade på extra mycket aprikossylt och massor av choklad på dem så de inte ska smaka bränt haha! Tänkte slänga dem först men jag hoppas de blev okej. Hojta om ni vill ha receptet, om ni inte hittar det på nätet.

Jag är supertrött just nu. Klockan är snart 23.30. Jag ville bara få upp detta inlägg innan jag går och sova! Det ska jag göra nu! Imorgon börjar julkalendern! Ihhh! Sååå roligt! Jag längtar som ett litet barn, den verkar så julig i år! Ni får recension imorgon tumblr_inline_muckyo8uga1qid2nw

_dsc38188

2 thoughts on “Aprikoshjärtan och rocky roads

Jag svarar så ofta jag kan :)