Tacksamhet

Tacksamhet

Jag kommer ihåg när jag var liten och fick lite pengar av mina föräldrar för att köpa julklappar. Typ 600 kr för att köpa till alla i familjen. Jag kommer även ihåg att få fort jag fick en liten peng (jag och min syster) när vi var små, sprang vi direkt till leksaksbutiken och köpte typ en studsboll eller något annat litet för 10-15 kr! haha. Det är konstigt hur man kan minnas vissa saker tydligt. Jag kommer fortfarande ihåg hur den lilla leksaksbutiken såg ut, nu för tiden är de stora och tråkiga.

Jag har alltid velat ge tillbaka till min familj. Jag växte inte upp i en perfekt familj med mycket pengar. Barnbidraget gick till mat. Majblomman fick betala vinterjackan. Man var utanför i klassen eftersom mina föräldrar aldrig kunde betala in den där terminsavgiften till en annan förälder som höll i ”klasskassan”, man tyckte att det var så pinsamt. Att ingen annan kunde vara lite vänligare och förstå hur man hade det? Jag har alltid ogillat oförstående människor.

Jag har hjälpt min familj mycket och min familj har hjälpt mig mycket. Nu börjar det äntligen gå bra och man mår bra inombords. Jag har alltid strävat efter att få det bra. Att ha ett arbete, studerat och stå på egna ben, eftersom man har haft det knapert när man var liten.
Jag tycker om att ge bort presenter och saker för att se andra bli glada. Det är roligt att köpa något som någon annan har önskat sig. Det behöver inte vara dyra saker. Att du har en tanke på att göra någon glad räcker.

Jag vet inte riktigt hur jag började mitt inlägg, och det är lite rörigt i texten! Jag har dragit mig för att skriva personligt i bloggen, som att jag inte vågar, men jag vågade ju förut. Det är ju det som gör en personlig blogg, att vara personlig.

tumblr_mioov84ukh1r7y61oo1_100

Jag menar självklart inte att man ska köpa massor av paket på julen. Men man tänker extra mycket på dem som man bryr sig om, iallafall jag. Så tycker jag det är roligt att jag har en så bra relation med mina föräldrar som kanske inte många andra har, och min syster. Det är värdefullt. Om det är någon som alltid kommer att finnas där så är det min familj. Visa de ni tycker om att ni bryr er. På ett eller annat sätt, att köpa en present, baka, prata, umgås, bara var tillsammans!

Jag är tacksam för mycket. I röran och stressen i livet glömmer man ibland vart man står JUST NU, och vart man stod för cirka 5 år sedan. Jag skrev i min blogg att jag undrar vad jag gör om fyra år. Nu fyra år senare funderar jag på det, vad har jag gjort och vad har förändrats? Men det är ju egentligen väldigt mycket. Det finns saker jag saknar och man fortfarande funderar över, men om dåliga saker inte händer kan ju inte heller bra och utvecklande saker ske…

nicciiii

Glöm inte att tänka på hur du mår för stunden. Det är viktigt favicon_for_2lovinuyasha_by_kiki_myaki
Jag fick en ny chef på jobbet idag som samlade alla till en ”utvecklingsdag”, det var en dag då vi i arbetsgruppen fick tala ut om våra känslor inför jobbet. Jag har inte gjort det tidigare framför en chef och helgrupp, men det var skönt. Skönast var att alla kände samma sak, vi hade haft en mindre bra chef innan denna och var tvungen att sopa upp alla problem efter denne….och starta något nytt! Så nu känns det som en nystart på jobbet. Det är bra att prata igenom om vad man känner.

Ha det bäst love tumblr_inline_mmfv3fhttv1qz4rgp

One thought on “Tacksamhet

Jag svarar så ofta jag kan :)