Försökskanin! Du som har WordPress

Försökskanin! Du som har WordPress

1

Jag har skapat en design för WordPress bloggar som jag snart ska lägga ut för försäljning på bloggen. Jag vill dock prova att installera den på någon annans blogg först. Jag har provat installera temat på min blogg och det fungerade bra. Det skulle vara kul som ett test och samtidigt göra någon glad genom att ge bort ett tema gratis! gilla
Det är designen som ni ser på bilden här ovanför. Det går bra att se på bilderna här nedan också, klicka på dem så blir det större.

Det är först till kvarn för dig som har en WordPress.org blogg! Alltså en egen installation av WordPress. Det fungerar inte med wordpress.com. Du behöver bara lämna en kommentar här i inlägget med namn och email. Så kontaktar jag dig via email.

Jag vill lägga in designen åt dig. Jag kommer att behöva dina inloggnignsuppgifter. Du får välja bilder i headern och en profilbild + profiltext.

2 3

One thought on “Försökskanin! Du som har WordPress

Jag svarar så ofta jag kan :)