En liten shopping tur i storstan

En liten shopping tur i storstan

Jag är så himla trött så jag ska gå och sova! Blev det väldigt tidigt på kvällen idag! Har hjälpt mamma och pappa med nya möbler i deras vardagsrum så har jag hjälpt henne att pynta lite jul också, fixat till med alla dekorationer, mamma har lite för mycket, det kommer nog jag också att ha! tumblr_ma123eqnkx1qid2nw

Jag hade mitt lilla prov idag på diagnos klassificering, det gick bra! Har inte fått resultatet ännu men det känns bra. Skönt att det är klart. Efter det så gick jag på stan i Linköping och köpte några julklappar! Det finns så mycket fint i butikerna nu. Gud så fint skyltfönster Indiska hade! Jag hittade en jättefin vattenkanna i mässingsmaterial där inne. Den ska jag nog gå in och köpa åt mig själv, innan den tar slut! Om ni vill titta i deras webshop så heter den Lotus Watercan, dock finare i butik!

Jag börjar jobbet klockan 06.45 imorgon och på söndag. Känner verkligen inte för det! Kommer att vara så himla trött när jag stiger upp imorgon, usch. Nu måste jag hoppa i säng! Godnatt!

Vi hörs! tumblr_inline_mmrkuv8ca31roozkr

One thought on “En liten shopping tur i storstan

Jag svarar så ofta jag kan :)