En dag på jobbet..

En dag på jobbet..

Regnet smattrar utanför fönstret och det är ganska lugnt på jobbet just nu.  Det finns inte så många diktat på diktatlistan som det är bråttom med. Har skrivit lite för andra upptagningsområden eftersom det inte finns något på vårat just nu.
Gick och tog lite kaffe också, en liten paus! Man blir trött när det är lite ”segt”, då får man fylla på med energi!

Att arbeta som sekreterare inom slutenvården är väldigt självgående, i alla fall som skrivande sekreterare, om man inte har många andra uppgifter. Det är ett väldigt skönt jobb tycker jag. Det är inte stressigt, inte just nu i alla fall. Det är skönt att sitta på sitt eget kontor!  tumblr_inline_mmrkk2H3hm1qz4rgp Då kan man faktiskt knäppa kort på sig själv! Haha! Jag tänker att det också är roligare att ni får se en bild på mig än bara på ett pappersfyllt skrivbord playful

Hörlurar har man på sig för att man lyssnar på diktat och skriver ner dessa! Jag sitter inte och lyssnar på musik..hihi.

Nu ska jag jobba vidare!

Jag svarar så ofta jag kan :)