Om

Om

 Jag som skriver denna blogg heter Nicole.

xoxo = puss och kram på engelska…ganska kul eller hur?  Min URL blir lite som: ”pussar och kramar från Nicole”

Jag har alltid gillat webben, det går att göra så mycket här! Ibland undrar jag varför man inte gör något mer nämnvärt än att skriva blogg på nätet. Det skulle gå göra så mycket mer viktiga saker. Men bloggen räcker för mig! Jag har haft den sedan 2008. Det finns duktigare personer som tar hand om världsproblemen än jag 😉

Jag är en person som lätt kan fastna vid nya saker och snabbt fatta intresse för dem! Jag är väldigt kreativ av mig.
Jag har alltid älskat design, webbdesign. Speciellt att arbeta i Photoshop och skapa bloggdesigner och kollage. Färg och form är en passion och har varit det hela mitt liv. En dragning till konst och färg har alltid funnits där.

 

Ett nyfunnet intresse är min nya symaskin

Jag införskaffade mig en Singer Brilliance i juli 2015, något som jag velat ha väldigt länge! Det går att göra så mycket eget nyttigt med lite tyg och tråd! Hur häftigt är inte det!
Hand i hand med detta så gillar jag inredning och även konst. Det mesta som har med skapande att göra.

 

icon_idea Bloggen började endast som en dagbok

Nu visar jag även upp mina små projekt och hoppas att andra som är intresserade av liknande saker fattar tyckte, och tycker det är roligt att läsa mina inlägg!

Namn: xoxonicole.com
Grundades Mars 2008.
Domän: www.xoxonicole.com
Språk: Svenska (Det finns google translate i menyn)
Uppdateringar: Cirka varannan dag
Ämnen: Mode, recept, mat, livsstil, shopping, do it yourself, sy, dagbok.
Sociala medier: Instagram, YouTube

Mer om mig?

Tiden rinner iväg, jag är 27 år. Jag driver min blogg för skojs skull och för att få utlopp av all min kreativitet som jag pysslar med på fritiden! Vardagsliv blandat med upplevelser och sådant som jag gillar, mina interessen! Dessa består bland annat av att sy, fynda på eBay och surfa på Pinterest, skapa grafik och skriva.

Mina studier till medicinsk sekreterare avslutades i juni 2015, då tog jag examen! Allt är nytt och spännande, just nu arbetar jag på en akutmottagning. Livet bjuder på mycket! Är en lugn tjej som bara vill komma till ro i livet.

Häng med på mina äventyr!